Het woonconcept van Raephorst

Overal dichtbij

Raephorst ligt in het sfeervolle Wassenaar, een dorp waar je 'van alles' dichtbij hebt: zee, strand, winkels, restaurants, bos en weilanden. En dat u binnen dertig minuten in Den Haag Amsterdam, Leiden of Schiphol bent.

Wonen en samen

Je hebt van die plekken waar het echt fijn wonen is: een straat, een buurt of plein. Omdat mensen elkaar groeten, geïnteresseerd zijn en rekening houden met elkaar. Raephorst is als zo’n fijne 'straat'. Wil je samen iets ondernemen? Dan zijn de mensen dichtbij. Maar ook als u rust en privacy zoekt, zult u zich hier prettig voelen. Samen kan, maar het hoeft niet.

Wonen waar werken mogelijk is

Werken en wonen? Dat kan hier. Je hoeft niet naar kantoor. Je gaat naar het Grandcafé op de begane grond, met snelle wifi. Om te werken of mensen te ontmoeten.

At your service!

Robotisering? Prima, maar bij Raephorst krijgt u persoonlijke service van onze medewerker bij de receptie. Om uw vragen te beantwoorden bijvoorbeeld. Over de wasserette, of uw pakketje al is bezorgd, de verse broodjes morgenochtend, de logeerkamer voor uw zus of een taxi naar het Concertgebouw: we helpen u graag.

Wonen in het groen

Een parkachtige tuin, een kruidentuin, een bloementuin. Het bos en de weilanden op loopafstand. Om uit te waaien en lekker te sporten. Dat noemen we de luxe van wonen in het groen.
Is dit iets voor u? Bekijk onze appartementen

Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: verhuur@eenhoorn.com

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement