Direct beschikbaar! Bekijk appartementen

Short Stay huurwoningen Wassenaar

Bent u op zoek naar een tijdelijke huurwoning? Bijvoorbeeld omdat u thuis aan het verbouwen bent en uw gezin voor een paar maanden andere woonruimte nodig heeft? Misschien woont u elders in Nederland en heeft u geen zin om voor uw werk in Den Haag  iedere dag in de file te staan? Of heeft u vanwege een scheiding snel andere woonruimte nodig?

 

Raephorst heeft een aantal Short Stay appartementen. U huurt minimaal vier weken tot maximaal zes maanden. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de natuurlijke omgeving en het gemak van onze extra diensten.  

Modern ingerichte tijdelijke huurappartementen 

 

In Raephorst is ruimte voor uw manier van leven: het comfort en gemak van persoonlijke service én het aangename gevoel van thuis. U kunt de was doen in onze wasserette en intussen sporten in onze fitnessruimte. Of u bezoekt het grand café als u geen tijd of energie heeft om zelf te koken. 

  

De short stay huurwoningen zijn volledig en sfeervol gemeubileerd en voorzien van alle gemakken, zoals tv en internet, Kom binnen en geniet van de rust en ruimte. 

    

Op korte termijn zijn er appartementen voor short-stay beschikbaar met een of twee slaapkamers. De huurperiode is minimaal 4 weken.  

Geïnteresseerd in onze short stay appartementen?

 

Kom langs tijdens ons Open Huis 
elke woensdagmiddag 15.00 - 16.00 uur of zaterdagochtend 11.00 - 12.00 uur.

  

Zien we u straks terug als nieuwe tijdelijke bewoner van Raephorst? Alleen of samen met uw partner, kinderen of gezin? 

  

Neem contact met ons op: 

 

Mail: info@raephorst.nl

 

Bel: 070 - 517 72 41

 

 

 Fijn wonen op Raephorst.
In Wassenaar.
Van alle gemakken voorzien. Dichtbij bos, strand en stad.

 

Raephorst in Wassenaar is bedacht vanuit uw woonwensen. U huurt een appartement en richt het volledig naar uw eigen smaak in. Of u maakt gebruik van 'short stay' en huurt voor kortere tijd een gemeubileerd appartement.

 

Die vrijheid zorgt voor een prettige mix van bewoners: al of niet werkend, alleenstaand of samenwonend, met of zonder kinderen.

 

Kortom: Raephorst leeft. U merkt het aan de mensen die u ontmoet in het grand café of in de wandelgangen: er wordt gegroet, gepraat en soms samen ondernomen.

 

Niks moet, maar er kan veel.

 

Kom langs tijdens ons Open Huis.
Elke woensdagmiddag 15.00-16.00 uur of zaterdagochtend 11.00-12.00 uur.
Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: info@raephorst.nl

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement