Direct beschikbaar! Bekijk appartementen

Short Stay huurwoningen Wassenaar

Ben u op zoek naar een tijdelijke huurwoning? Bijvoorbeeld omdat u thuis aan het verbouwen bent en uw gezin voor een paar maanden andere woonruimte nodig heeft? Misschien woont u elders in Nederland en heeft u een klus in Den Haag, maar geen zin om iedere dag uren in de file te staan?

 

Raephorst heeft een aantal Short Stay appartementen. U huurt minimaal vier weken tot maximaal zes maanden. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de natuurlijke omgeving en het gemak van onze extra diensten. Mocht u als expat in afwachting zijn van uw nieuwe huis of tijdens een scheiding een tijdelijke thuisbasis voor u en uw kinderen zoeken, neem dan contact met ons op. 

 

Modern ingerichte tijdelijke huurappartementen 

Op Raephorst is ruimte voor uw manier van leven: het comfort en gemak van persoonlijke service én het aangename gevoel van thuis.  U kunt de was doen in onze wasserette en intussen sporten in onze fitnessruimte. Of u bezoekt het Grand Café als u geen tijd of energie heeft om zelf te koken. 

 

De short stay huurwoningen zijn volledig en sfeervol gemeubileerd en voorzien van alle gemakken, zoals tv, internet, gas, water en licht. Op het balkon hebben wij een tuinset klaar staan. Neem plaats en geniet van de rust en ruimte. 

 

Wij willen graag dat u zich thuis voelt in onze prettige appartementen.

 

Op korte termijn zijn er appartementen voor short-stay beschikbaar, type A en type D. De huurperiode is minimaal 1 maand. 

Geïnteresseerd in onze short stay appartementen?

Kom langs tijdens ons Open Huis 
elke woensdagmiddag 15.00-16.00 of zaterdagochtend 11.00-12.00 uur.

 

Zien we u straks terug als nieuwe tijdelijke bewoner van Raephorst? Alleen of samenmet uw partner, kinderen of gezin? 

Wacht niet te lang, de belangstelling voor de gloednieuwe tijdelijke appartementen is groot. 

  

Neem contact met ons op: 

Mail: info@raephorst.nl

Bel: 070 - 517 72 41

 

 

 

 

 

 Fijn wonen op Raephorst.
In Wassenaar.
Van alle gemakken voorzien. Dichtbij bos, strand en stad.

Raephorst in Wassenaar is bedacht vanuit uw woonwensen. U huurt een appartement en richt het volledig naar eigen smaak in. Of u maakt gebruik van 'short stay' en huurt voor kortere tijd een gemeubileerd appartement.

Die vrijheid zorgt voor een prettige mix van bewoners: al of niet werkend, alleenstaand of samenwonend, met of zonder kinderen.

Kortom: Raephorst leeft. Je merkt het aan de mensen die je ontmoet in het Grandcafé of in de wandelgangen: er wordt gegroet, gepraat en soms samen ondernomen.

 

Niks moet, maar er kan veel.

 

Kom langs tijdens ons Open Huis
elke woensdagmiddag 15.00-16.00 of zaterdagochtend 11.00-12.00 uur.
Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: info@raephorst.nl

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement