Direct beschikbaar! Bekijk appartementen
12-02-2019 / nieuws

Open Huis huurappartementen Raephorst in Wassenaar

Open Huis Raephorst huurappartementen Wassenaar -Bekijk huurappartementen bij Raephorst in Wassenaar tijdens het Open Huis op woensdag en zaterdag. Huurwoning gezien? Meld u snel aan voor een bezichtiging.

Kom binnen en neem een kijkje in onze huurappartementen tijdens het Open Huis bij Raephorst Serviced Apartments. Elke woensdag van 14.00-15.00 en zaterdag van 11.00-12.00 ontvangen we u voor een bezichtiging. En om sfeer te komen proeven in en rondom het compleet gerenoveerde en gemoderniseerde appartementencomplex in Wassenaar.

 

Binnenkijken bij huurappartementen in Raephorst 

 

Op weg naar Raephorst Serviced Apartments Wassenaar ervaart u vanzelf de bosrijke omgeving. Eenmaal binnen laten we de verschillende huurappartementen zien en de ruimtes waar u terecht kunt voor een aantal van onze diensten. Zoals het Grand Café waar u binnen en buiten geniet van kleine gerechten, vers brood en drankjes.

 

Intussen vertellen we graag meer over Raephorst en waarom onze bewoners hier zo graag blijven wonen. Omdat ze bijvoorbeeld werken in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam en bij ons tot rust komen. Sommige bewoners verblijven tijdelijk bij ons.

 

En weer anderen leven graag in een omgeving waar mensen elkaar groeten en rekening houden met elkaar.

 

Wat voor woonruimte zoekt u?

 

Neem contact met ons op voor een brochure of maak een afspraak voor ons Open Huis op woensdag 14.00-15.00 uur en zaterdag 11.00 en 12.00 uur.

 

 

 

 


Terug naar nieuwsoverzichtFijn wonen op Raephorst.
In Wassenaar.
Van alle gemakken voorzien. Dichtbij bos, strand en stad.

 

Raephorst in Wassenaar is bedacht vanuit uw woonwensen. U huurt een appartement en richt het volledig naar uw eigen smaak in. Of u maakt gebruik van 'short stay' en huurt voor kortere tijd een gemeubileerd appartement.

 

Die vrijheid zorgt voor een prettige mix van bewoners: al of niet werkend, alleenstaand of samenwonend, met of zonder kinderen.

 

Kortom: Raephorst leeft. U merkt het aan de mensen die u ontmoet in het grand café of in de wandelgangen: er wordt gegroet, gepraat en soms samen ondernomen.

 

Niks moet, maar er kan veel.

 

Kom langs tijdens ons Open Huis.
Elke woensdagmiddag 15.00-16.00 uur of zaterdagochtend 11.00-12.00 uur.
Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: info@raephorst.nl

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement