Direct beschikbaar! Bekijk appartementen

Wassenaar. Comfortabel wonen dichtbij bos, zee, strand en stad.

WASSENAAR

Wassenaar heeft een gezellige dorpskern met restaurantjes en goede winkels. U vindt er meerdere musea, waaronder Museum Voorlinden en het Louwman museum. Natuurlijk kunt u ook terecht voor de dagelijkse boodschappen. Vijftien minuten op de fiets en u bent in het dorp.

 

DUINEN & STRAND

In twintig minuten bent u met de fiets bij het strand. Een mooie tocht door de duinen. Het prachtige Meijendel is onderdeel van National Park Hollandse Duinen. U kunt hier heerlijk fietsen en urenlang wandelen.

 

BOS & WEILAND

De bossen en weilanden liggen om de hoek. Heerlijk om doorheen te lopen of te fietsen. In de omgeving vindt u veel landgoederen, buitenplaatsen en landhuizen. Op veel van deze plaatsen stonden voorheen kastelen als Persijn, Haesebroek en Raephorst.

 

Landgoed De Horsten ligt vlakbij. Een groot deel van het koninklijke landgoed is open om te wandelen. Er is ook een theehuis.

 

SPORT

Wassenaar heeft veel te bieden op het gebied van sport en ontspanning. Er zijn golfcourses en tennisclubs. Er is een modern zwembadcomplex. Verder zijn er talloze andere mogelijkheden om actief te zijn zoals hardloopclubs, hockeyclubs en voetbalclubs.

 

DEN HAAG

In ongeveer 20 minuten fietst u van Raephorst naar het Binnenhof of de Koninklijke Schouwburg. Geen zin om ‘s avonds terug te fietsen? We regelen graag een taxi voor u. 

 

SCHIPHOL

Schiphol is binnen 25 minuten bereikbaar.

 

 


Op de kaart

Kom langs tijdens ons Open Huis.
Elke woensdagmiddag 15.00-16.00 uur of zaterdagochtend 11.00-12.00 uur.
Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: info@raephorst.nl

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement