Direct beschikbaar! Bekijk appartementen

Waar kunnen wij u mee helpen?

Waar ligt Raephorst?

Raephorst ligt in het landelijke gebied “De Horsten”  in Wassenaar Zuid. Het ligt in een landgoederenzone in de Randstad met uitstekende verbindingen naar Den Haag (15 minuten), Rotterdam (25 minuten) en Amsterdam (35 minuten).

Wilt u verhuizen maar twijfelt u over kopen of huren?

Bedenk goed wat in uw situatie de beste keus is. Weeg de voordelen en nadelen goed tegen elkaar af voordat u kiest voor huren of kopen. Bedenk ook welk deel van uw inkomen u kunt besteden aan wonen. Houd rekening met eenmalige kosten en extra vaste lasten. Kijk ook goed naar uw eigen situatie en wensen voor de toekomst.

 

Wat is de minimale huurtermijn?

Als u vast in Raephorst wilt wonen, huurt u voor minimaal een jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Daarna is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar.

Als u een short-stay appartement huurt, huurt u voor minimaal vier weken.

Kan ik tijdelijk in Raephorst wonen?

Het is mogelijk om tijdelijk in Raephorst een appartement te huren. Dit kan te maken hebben met een verbouwing in het eigen huis, de behoefte aan een pied-a-terre vanwege een tijdelijke opdracht in de Randstad of ter overbrugging tussen twee woonlocaties. De appartementen in Raephorst kunnen voor minimaal 4 weken gehuurd worden. 

 

Welke voorzieningen zijn er in de buurt?

Met de fiets bent u in 15 minuten in de Langstraat, het gezellige centrum van Wassenaar. Hier kunt u een terrasje pakken, een hapje eten of gezellig winkelen. In Wassenaar zijn de bekende supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Het winkelcentrum Leidschenhage (“Mall of the Netherlands”) ligt op 10 minuten rijden.

 

 

Mag ik huisdieren houden?

Uw huisdier mag meeverhuizen naar Raephorst. De rust en het woongenot van de andere huurders moet wel gewaarborgd zijn.

Hoe bereik ik Raephorst met het openbaar vervoer?

Er is een goede busverbinding met Den Haag CS . Op 10 minuten lopen vanaf Raephorst, is een bushalte waar een aantal keer per uur bussen van en naar Den Haag CS komen.Fijn wonen op Raephorst.
In Wassenaar.
Van alle gemakken voorzien. Dichtbij bos, strand en stad.

 

Raephorst in Wassenaar is bedacht vanuit uw woonwensen. U huurt een appartement en richt het volledig naar uw eigen smaak in. Of u maakt gebruik van 'short stay' en huurt voor kortere tijd een gemeubileerd appartement.

 

Die vrijheid zorgt voor een prettige mix van bewoners: al of niet werkend, alleenstaand of samenwonend, met of zonder kinderen.

 

Kortom: Raephorst leeft. U merkt het aan de mensen die u ontmoet in het grand café of in de wandelgangen: er wordt gegroet, gepraat en soms samen ondernomen.

 

Niks moet, maar er kan veel.

 

Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: verhuur@eenhoorn.com

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement