Direct beschikbaar! Bekijk appartementen
25-03-2019 / Wonen bij echtscheiding

Eigen woonruimte tijdens of na een scheiding

Als je uit elkaar gaat dan is nieuwe woonruimte een van de eerste zaken die je tijdens of na de echtscheiding moet regelen. Dat blijkt niet altijd en overal eenvoudig, want waar huur je als particulier bijvoorbeeld een tijdelijke woning in Wassenaar? Raephorst beschikt over een aantal short stay appartementen in een prettige en comfortabele omgeving. 

 

Een echtscheiding is al ingewikkeld genoeg, zeker als er kinderen bij betrokken zijn.  Ook het vinden van een tijdelijke woning in een prettige omgeving blijkt lastig. Vaak volgt een periode waar logeeradressen elkaar opvolgen.

Wonen bij echtscheiding

Vooral voor ouders met kinderen of mensen met een drukke baan die in scheiding liggen, is een wekelijkse of maandelijkse verhuizing van logeerbed naar slaapbank geen ideale situatie. Voor anderen, die na een lang huwelijk alleen gaan wonen, is het belangrijk om af en toe een praatje te maken. 

 

Het liefst woont u voor een langere periode op een plek en in een fijne omgeving waar mensen rekening houden met elkaar . Waar u kunt uitrusten en opnieuw koers kunt bepalen. 

 

Dat begrijpen wij bij Raephorst.

 

Wij hebben onze tijdelijke huurappartementen in Wassenaar sfeervol ingericht en voorzien van tv en wifi. U heeft een tuinset op het balkon en kunt de was doen in onze wasserette. U ziet, geen nood om direct allerlei spullen aan te schaffen of alles te verhuizen.

 

Heeft u na een vermoeiende dag geen zin om te koken? Loop dan eens binnen bij ons Grand Café voor een van de kleine gerechten op de menukaart. Wie wil sporten kan daarvoor terecht in de fitnessruimte. Zo maken we het u graag comfortabel en makkelijk. 

 

Bent u op dit moment verwikkeld in een scheiding en lukt het niet om snel een nieuwe woning te vinden? Of zoekt u na een turbulente periode tijdelijke woonruimte? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

 

 

 

 


Terug naar nieuwsoverzichtFijn wonen op Raephorst.
In Wassenaar.
Van alle gemakken voorzien. Dichtbij bos, strand en stad.

 

Raephorst in Wassenaar is bedacht vanuit uw woonwensen. U huurt een appartement en richt het volledig naar uw eigen smaak in. Of u maakt gebruik van 'short stay' en huurt voor kortere tijd een gemeubileerd appartement.

 

Die vrijheid zorgt voor een prettige mix van bewoners: al of niet werkend, alleenstaand of samenwonend, met of zonder kinderen.

 

Kortom: Raephorst leeft. U merkt het aan de mensen die u ontmoet in het grand café of in de wandelgangen: er wordt gegroet, gepraat en soms samen ondernomen.

 

Niks moet, maar er kan veel.

 

Kom langs tijdens ons Open Huis.
Elke woensdagmiddag 15.00-16.00 uur of zaterdagochtend 11.00-12.00 uur.
Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: info@raephorst.nl

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement