Direct beschikbaar!

Appartementen te huur in Wassenaar

 

De huurappartementen variëren in oppervlak van 61m2 tot 98m2. Ze hebben een balkon of tuinterras, grote ramen, een moderne frisse badkamer en een luxe keuken. Raephorst heeft een parkachtige tuin in een groene omgeving. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein.

  

Het appartementencomplex Raephorst in Wassenaar-Zuid is gebouwd in 1973. In 2017 is gestart met de grondige verbouwing van het voormalige Zomerland, ooit een traditionele serviceflat.

  

‘Kom binnen!’

 

Onze medewerker van de servicedesk verwelkomt u en uw gasten.. 

 

Als bewoner van Raephorst kunt u gebruik maken van extra services. Bijvoorbeeld om pakketten te laten bezorgen, verse broodjes te bestellen of te trainen met een personal trainer. In het souterrain is een wasserette met professionele wasmachines en drogers. Zo houdt u in uw appartement meer ruimte.

  

Door de strategische ligging ten opzichte van steden als Den Haag, Rotterdam, Leiden en Schiphol is Raephorst een ideale locatie voor bewoners die werken of vaak reizen. Wie wil sporten of ontspannen in de natuur vindt bos en weilanden op loopafstand. Verder is er in de nabije omgeving genoeg te beleven op cultureel en culinair gebied. 

   

COMFORTABEL EN PRETTIG WONEN IN RAEPHORST

 

Raephorst is als zo’n fijne 'straat'. Onze bewoners groeten elkaar en houden rekening met elkaar. Wilt u samen iets ondernemen? Dan zijn de mensen dichtbij. Maar ook als u rust en privacy zoekt, zult u zich hier prettig voelen.

 

Samen kan, maar het hoeft niet.

  

We zien graag dat bewoners zich snel thuis voelen bij ons. Ook als u maar tijdelijk bij ons verblijft. Waar mogelijk helpen we bij het oplossen van praktische problemen en bieden we extra service. 

 

 

Afspraak maken

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? 

Stuur ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens moeten wij u om toestemming vragen voor het bewaren van uw gegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. U vinkt dit vakje aan om hiermee akkoord te gaan:

 

Momentje...
Brochure aanvragen

Ja, ik ontvang graag jullie brochure


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens moeten wij u om toestemming vragen voor het bewaren van uw gegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. U vinkt dit vakje aan om hiermee akkoord te gaan:

 

Momentje...

Sfeer proevenOnze appartementenElk appartement heeft een eigen berging en een tuinterras of balkon. Deze oppervlakten komen bovenop het kameroppervlak.

Fijn wonen op Raephorst.
In Wassenaar.
Van alle gemakken voorzien. Dichtbij bos, strand en stad.

 

Raephorst in Wassenaar is bedacht vanuit uw woonwensen. U huurt een appartement en richt het volledig naar uw eigen smaak in. Of u maakt gebruik van 'short stay' en huurt voor kortere tijd een gemeubileerd appartement.

 

Die vrijheid zorgt voor een prettige mix van bewoners: al of niet werkend, alleenstaand of samenwonend, met of zonder kinderen.

 

Kortom: Raephorst leeft. U merkt het aan de mensen die u ontmoet in het grand café of in de wandelgangen: er wordt gegroet, gepraat en soms samen ondernomen.

 

Niks moet, maar er kan veel.

 

Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: verhuur@eenhoorn.com

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement