Direct beschikbaar! Bekijk appartementen
19-02-2019 / nieuws

3 voordelen van de wasserette bij Raephorst

Een van de extra diensten van Raephorst is het gebruik van onze wasserette op de begane grond. Profiteer van het gemak van snelle moderne wasmachines en drogers zonder zorgen heeft over onderhoud en extra kosten. 

 

Daarnaast heeft onze wasserette nog een paar extra voordelen. 

3 pluspunten van  de was doen bij Raephorst

  • Wassen is voor de meeste mensen geen hobby, maar dat wordt een stuk gezelliger als je in onze wasserette aan de praat raakt met andere bewoners.

 

  • Wie duurzaam wil leven, draagt via de wasserette een steentje bij zonder daar extra moeite voor te doen. Dat scheelt niet alleen een wasmachine in elke woning in Raephorst. De wasapparaten zijn energiezuinig en ingekocht op duurzaam waterverbruik.

 

  • Verblijft u tijdelijk bij ons? Dan hoeft u niet de deur uit om uw was bij een wasserette in de stad te doen. 

 

Een ander voordeel van de gezamenlijke wasruimte is dat u extra woonruimte heeft zonder wasmachine en droger in huis. Die ruimte gebruikt u toch liever voor iets anders dan logge apparatuur?

 

Met onze extra diensten maken we het u  graag zo makkelijk en comfortabel mogelijk. 

 

 

 


Terug naar nieuwsoverzichtFijn wonen op Raephorst.
In Wassenaar.
Van alle gemakken voorzien. Dichtbij bos, strand en stad.

 

Raephorst in Wassenaar is bedacht vanuit uw woonwensen. U huurt een appartement en richt het volledig naar uw eigen smaak in. Of u maakt gebruik van 'short stay' en huurt voor kortere tijd een gemeubileerd appartement.

 

Die vrijheid zorgt voor een prettige mix van bewoners: al of niet werkend, alleenstaand of samenwonend, met of zonder kinderen.

 

Kortom: Raephorst leeft. U merkt het aan de mensen die u ontmoet in het grand café of in de wandelgangen: er wordt gegroet, gepraat en soms samen ondernomen.

 

Niks moet, maar er kan veel.

 

Kom langs tijdens ons Open Huis.
Elke woensdagmiddag 15.00-16.00 uur of zaterdagochtend 11.00-12.00 uur.
Meer informatie?
Abonneren op de nieuwsbrief van Raephorst
Please enter a valid e-mailaddress
...
Bedankt!

Interesse in onze huurappartementen?

Neem contact met ons op: 

Mail: info@raephorst.nl

Bel: 070 - 517 72 41

 

Andere vragen? 

Kijk op veelgestelde vragen We willen u op deze site goed en volledig informeren. Laat het ons weten als u een foutje ontdekt, dan zetten we dat graag recht. Aan de informatie op deze site, de foto’s en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacy statement